Kakaós krémmel töltött pingvinek

12247152_1237983042895177_3171741270406203842_n

Hozzávalók
A kókuszos masszához:
15 dkg darált háztartási keksz
8 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg kókuszreszelék
1 evőkanál rumaroma
15 dkg vaj
tej

A krémhez:
5 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál rumaroma
10 dkg vaj

A díszítéshez:
25 darab háztartási keksz
14 dkg fehér tortabevonó vagy fehér csokoládé
8 dkg ét tortabevonó vagy étcsokoládé
5 dkg narancssárga marcipánmassza

Elkészítés
1. A krémhez simára keverjük a vajat és a porcukrot. Hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát.
2. A pingvintesthez megpuhítjuk a vajat. Tálba szórjuk a kekszet, a cukrot és a kókuszreszeléket és jó alaposan összegyúrjuk a puhított vajjal. Hozzáöntünk annyi tejet, hogy jól formázható legyen az egész. Rumaromával ízesítjük.
3. Huszonöt darab kúpot formázunk a masszából. Fakanállal lyukat fúrunk a kúp aljába, ide töltjük a krémet.
4. Kekszre ültetjük a kúpokat krémmel lefelé. Hűtőbe tesszük, amíg megolvasztjuk a fehér csokit. Ha megolvadt, kanállal belemártogatjuk a pingvinek testét. Hűtőbe tesszük dermedni.
5. Megolvasztjuk az étcsokoládét is. Ebbe már csak félig mártjuk a pingvineket. Ismét hűtőbe rakjuk őket.
6. Marcipánmasszából csőröket és talpakat készítünk. Hozzáillesztjük a testhez, majd megfestjük a szemeket étcsokoládéval.